HATÁRON TÚLRÓL

Köszöntő

Szeretettel köszöntünk a #ETKcsalád nevében!

Ezt a menüpontot kifejezetten az erdélyi és a vajdasági magyar érdeklődőknek készítettük, bízunk benne, hogy sikerül hatékony tájékoztatást adni a Magyarországon zajló felsőoktatási eljárásról, karunk képzéseiről! Kérdéseiddel bizalommal fordulj hozzánk: info@etk.pte.hu

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíj

Az Ösztöndíjprogramról

Váltsd valóra az álmaidat, miközben felfedezed magyar gyökereidet – a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram kivételes tanulmányi, valamint személyes fejlődési lehetőséget biztosít számodra. Magyarországi tanulmányaid során alkalmad nyílik felfedezni az ezeréves magyar történelmet és kultúrát, átélheted a különleges magyar tradíciókat és a magyar nyelvtudásodat is elmélyítheted. Diaszpóra ösztöndíjasként nemzetközileg elismert végzettséget szerezhetsz a legjobb magyar felsőoktatási intézmények valamelyikénél, miközben a személyes és tanulmányi fejlődéshez nélkülözhetetlen versenyképes tudásra teszel szert. Magyar nyelvű szakok széles kínálatából válogathatsz minden felsőoktatási terület bármely képzési szintjén. Mindezeken túl a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogrammal úgy építheted szakmai kapcsolatrendszered, hogy közben egy befogadó és támogató diákközösségben fedezheted fel az országot.

Bővebb információ és pályázási űrlap: https://diasporascholarship.hu/?lang=hu

Belső hang


Sportmenedzser MSc - Sánta ViktorKiterjesztett Hatáskörű Ápolás MSc - Deák AndrásTáplálkozástudományi MSc - Gyócsiné Varga ZsófiaFizioterápia MSc - Tardi PéterKlinikai Laboratóriumi Kutató MSc - Nagy Abonyi ZoltánA Bsc szak elvégzése után lehetőség vagy Ápoló mesterképzési szak (Ápoló MSc) elvégzésére.

A tudományos pályára vágyók a képzés után jelentkezheznek saját Egészségügyi Doktori Iskolánkba.
PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM
EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI KAR

7621 Pécs, Vörösmarty M. u. 4. -

+36-30-1842289

info@etk.pte.hu